Inloggen

wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreer dan nu uw bedrijf en bestel ook voordelig uw energielabels.

Welkom bij Tog Energielabel

Het energielabel is verplicht voor eigenaren van een woning en utiliteitsgebouw bij verkoop, verhuur en oplevering. Utiliteitsgebouwen zijn bijvoorbeeld kantoren, scholen en ziekenhuizen.

Energielabel utiliteitsbouw

Offerte aanvragen

5 redenen om te kiezen voor energielabels van Tog Nederland

 • Aantrekkelijke tarieven

  Wij werken met een m2 staffeltarief, dat gebaseerd is op schaalvoordeel en kostenbesparend is voor u als makelaar of portefeuillebeheerder.

 • Uw klant ontzorgen tegen gegarandeerde kwaliteit

  Het enige wat u hoeft te doen is via deze site de nodige gegevens door te geven, dan ga wij aan de slag. Aansluitend ontvangt u binnen de afgesproken tijd de gevraagde energielabels. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde EPA- U adviseurs (CITO gediplomeerd). De vestigingen van TOG Nederland zijn voor deze werkzaamheden BRL 9500 gecertificeerd. Door onze certificerende instantie SKW worden jaarlijks strenge controles uitgevoerd om de geleverde kwaliteit van de geleverde energielabels en maatwerkadviezen te waarborgen.

 • Heldere afspraken

  Tog Nederland sluit samen met u een individuele samenwerkingsovereenkomst af, waarin helder de aansprakelijk- en verantwoordelijkheden worden vastgelegd.

 • Landelijke dekking

  Met 4 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt met gecertificeerde adviseurs in dienst.

 • Objectief en onafhankelijk

  Tog Nederland is volledig onafhankelijk. Wij hebben geen banden met bijvoorbeeld de energiesector of installatietechnische bedrijven. Het energielabel is dan ook objectief en waarheidsgetrouw.

Bel me

Ik heb een vraag